Umut, Uğur ve Gürcan'a Talipler Var - Son Dakika
Yerel

Umut, Uğur ve Gürcan'a Talipler Var

Umut, Uğur ve Gürcan\'a Talipler Var

Aydınspor 1923’ün Başkanı Şahin Kaya, 24 yaşındaki genç stoper Ahmet Kesim dışında, sağ bek Uğur, devre arasında Alanyaspor’dan alınan genç Gürcan ve orta sahanın önemli oyuncusu Umut Kaya’ya da teklifler bulunduğunu söyledi.

24.05.2014 13:23

Aydınspor 1923'ün Başkanı Şahin Kaya, 24 yaşındaki genç stoper Ahmet Kesim dışında, sağ bek Uğur, devre arasında Alanyaspor'dan alınan genç Gürcan ve orta sahanın önemli oyuncusu Umut Kaya'ya da teklifler bulunduğunu söyledi.

Bu oyuncularla ilgilenen takımları duyduklarını belirten Kaya, Ahmet Kesim'e gelen teklifleri değerlendireceklerini, Uğur, Umut ve Gürcan'a ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Ahmet Kesim'i uzun süredir Konyaspor ve Eskişehirspor'un scout ekiplerinin izlediğini bildiklerini anlatan Kaya, "Ahmet Kesim için şu ana kadar resmi teklif gelmedi. Ancak, Konyaspor'un ciddi olduğunu biliyoruz. Uğur, Gürcan ve Umut konusunda ise şu ana kadar gelen teklif yok. Umut için Adana Demirspor, Uğur için PTT 1.Lig'den bir takımın ilgilendiğini duyduk. Genç oyuncumuz Gürcan ile de Süper Lig'den bazı takımlar ilgileniyor. Ancak, bu oyuncuların bu yıl da Aydınspor 1923'te oynaması gerektiğini düşünüyorum. Konu Aydınsporsa gerisi teferruattır. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz"dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umut, Uğur ve Gürcan'a Talipler Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement