Üniversiteli Gençler, Ütso İçin Elçi Oldu - Son Dakika
Yerel

Üniversiteli Gençler, Ütso İçin Elçi Oldu

Üniversiteli Gençler, Ütso İçin Elçi Oldu

Ünye İktisadi ve İdari birimler fakültesi İktisat ve ÇEKO bölümü öğrencileri, “Gönüllü İletişim Elçileri” projesi kapsamında Ünye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ayağına gidecek.

19.05.2014 11:56

Ünye İktisadi ve İdari birimler fakültesi İktisat ve ÇEKO bölümü öğrencileri, "Gönüllü İletişim Elçileri" projesi kapsamında Ünye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ayağına gidecek.

Göreve geldiği günden bu yana tüm üyeleri ile aktif bir şekilde iletişime geçmeyi arzulayan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ve ekibi, "Gönüllü İletişim Elçileri" projesi ile amacına bir adım daha yaklaşacak. Proje ile birlikte Ünye İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İktisat ve ÇEKO bölümlerinde eğitim gören 12 öğrenci, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı üyeleri ziyaret edecek. Ziyaret ettiği işletme sahibine, aldıkları eğitim çerçevesinde bilgi aktaracak olan öğrenciler, aynı zamanda üyelerin istek, şikayet gibi taleplerini alarak önce rapor haline getirecek, ardından Ünye Ticaret ve Sanayi Odasına oluşturmuş olduğu raporu sunacak. Bu sayede ÜTSO tüm üyelerinin isteklerini, sorunlarını, fikirlerini zahmetsizce öğrenecek ve aldıkları bilgiler doğrultusunda adım atma imkanına kavuşacak.

"Gönüllü İletişim Elçileri" projesini basına tanıtan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, gençlerden beklentilerinin yüksek olduğunu ve bu projeyle Ünye İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi'nin Ünye'ye ciddi katkı sağlamış olacağını belirtti. Başkan Zor, "Buradaki fakültemizden 12 tane genç arkadaşımız, 'biz sizlerle birlikte çalışmak istiyoruz' dediler ve irade ortaya koydular. Kendilerine öncelikle teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız öyle inanıyorum ki, okullarının en iyi öğrencileri ama hayat belki de onların bildiği gibi değil. Hayatı da tanımayı arzu ettiler ve ben kendileri için çok büyük bir kazanım olacağını düşünüyorum. Bu genç arkadaşlarımızla biz artık üyelerimizin yanına gideceğiz, üyelerimizi dinleyeceğiz, anlatmak istediklerimizi anlatacağız, onlardan gelen bilgilerle acaba Ünye Ticaret ve Sanayi Odası neler yapabilir? Bunun daha iyisi daha doğrusu nelerdir? Hem kendileriyle tartışacağız bu konuları hem de kendi kendimizi bir üst bilgi sahibi olan insanlarla sınava tabi tutacağız" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversiteli Gençler, Ütso İçin Elçi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement