Ünye'de Müşteri Memnuniyeti Semineri - Son Dakika
Yerel

Ünye'de Müşteri Memnuniyeti Semineri

Ünye Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’ndeki 15 meslek grubu ile Ünye Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası üyelerine yönelik müşteri memnuniyeti konulu seminerler başladı.

16.06.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'ndeki 15 meslek grubu ile Ünye Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası üyelerine yönelik müşteri memnuniyeti konulu seminerler başladı.

Ünye Küçük Sanayi Sitesi toplantı salonunda düzenlenen müşteri memnuniyeti konulu seminerde, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Madeni Eşya Esnaf Odası yönetim Kurulu üyelerine bilgi verildi.

Ünye Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ile Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası Başkanı Ali Özkan, "Kamuoyundan ve üyelerimizden gelen talepler üzerine müşteri memnuniyetiyle ilgili bir eğitim düzenlemeyi düşündük. Müşteri memnuniyeti konulu seminer için buradayız. Bu seminerimizin ilkini, odanın ve kooperatifin yönetim kurulu üyelerine vermiş olacağız" dedi.

Özkan, her ay Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'ndeki 15 meslek grubunun birine ve Madeni Eşyalar Esnaf Odası üyelerine seminerlerin düzenleyeceğini sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye'de Müşteri Memnuniyeti Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Nedim Taşoğlu: Sayın Özkan,.iyi düşünmüşsünüz,Sanayi sitesi çalışanlarının bu gibi seminere ihtiyacı var, belki o zaman müşterileriniz Terme ve Fatsa sanayine gitmezler.ama önce siz kendi personelinizden başlamanız lazım,böyle giderse sanayi sitesine bir gelen bir daha gelmez. 0 0 Yanıtla

Advertisement