Urlalılar 2014'ü Meydanda Karşılayacak - Son Dakika
Yerel

Urlalılar 2014'ü Meydanda Karşılayacak

Urlalılar 2014\'ü Meydanda Karşılayacak

Yeni yıla günler kala Urla'da başta meydan olmak üzere cadde ve kavşaklar rengârenk ışıklarla süslendi.

25.12.2013 12:58  Güncelleme: 13:04

Yeni yıla günler kala Urla'da başta meydan olmak üzere cadde ve kavşaklar rengarenk ışıklarla süslendi. Yeni yıl coşkusunu şimdiden yaşatan ve görsel şölene dönüşen süslemeler vatandaşların beğenisini kazandı. Meydanı bir baştan bir başa saran ışıklı kemerler, ağaçlar ve aydınlatmalardaki süslemeler Urla'daki değişimi gözler önüne serdi.

Urla'yı yeni yıla hazırlayan Urla Belediyesi, vatandaşları da unutmadı ve yeni yıl etkinliği düzenledi. "Urla Cumhuriyet Meydanı'nda Buluşuyoruz" sloganıyla yeni yıl etkinliği düzenleyen Urla Belediyesi, yeni yıla birlikte girmek isteyen herkesi meydana bekliyor.

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, 2014 yılının dünyaya barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dileyerek herkesin yeni yılını kutladı. Yeni yılda yeni projelerle Urla'ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Karaosmanoğlu, "Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Onların güveni ve desteği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni yıla da hep birlikte Urla meydanında gireceğiz. Herkesi meydana bekliyoruz" dedi.

Urla; ses sanatçıları Feryal Ulu, Sinan Özşeker, Şıkıdım Böcük'ün şarkıları ile havai fişek gösterisi ve çeşitli sürprizlerle yeni yıla merhaba demeye hazır. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urlalılar 2014'ü Meydanda Karşılayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement