Vakfıkebir ilçesinde iş yeri bulunan kişi dolandırıldığını iddia etti.
İlçe merkezinde beyaz eşya mağazası bulunan M.U, polise müracaat ederek dolandırıldığını ileri sürdü. M.U, ifadesinde iş yerine gelerek bir kamu kurumunda çalıştığını söyleyerek kendisini H.K. olarak tanıtan kişinin buzdolabı, çamaşır makinesi ve fırın aldığını belirtti.
Vakti olmadığını söyleyen H.K'nın ödeme yapmadığını, buna rağmen verdiği adrese eşyaları göndererek montajının yapılmasını sağladıklarını ifade eden M.U, daha sonra 2 bin 600 lirayı tahsil etmek için gittikleri evin boşaltıldığını iddia etti.
M.U, Giresun'un Görele ilçesinde ikamet ettiğini öğrendiği H.K'dan şikayetçi oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - Trabzon
Son Dakika › Yerel › Vakfıkebir'de Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.