Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.
Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Uçar ve diğer idareciler tarafından karşılanan Vali Altınok, polis okullarının toplumun huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden görev yapan polisleri en iyi şekilde yetiştirdiğini söyledi.
Okul Müdürü Mustafa Uçar'dan bilgi alan Vali Altınok, teşkilata katılacak polis okulu öğrencilerinin çağın gereklerine göre, insan hak ve hürriyetlerini en iyi şekilde öğrenerek yetiştirildiğini, bu manada polis teşkilatının eğitim kalitesinde daha iyi noktaya geldiğini belirtti.
Altınok, vatandaşların can ve mal emniyetleri için mesai mefhumu gözetmeden görev yapan polisin en iyi şekilde yetiştirilmesi için gerekli her türlü desteği vereceklerini kaydetti.
Muhabir: Adem Koçak/ Ersin Altınsoy
Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - AKSARAY
Son Dakika › Yerel › Vali Altınok'tan, Polis Okuluna Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.