Vali Başköy İlk İftarını Şehit Ailesiyle Yaptı - Son Dakika
Yerel

Vali Başköy İlk İftarını Şehit Ailesiyle Yaptı

Vali Başköy İlk İftarını Şehit Ailesiyle Yaptı

Çorum Valisi Sabri Başköy, Ramazan ayının ilk iftarını geçtiğimiz yıl Afyonkarahisar'daki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan P.Onbaşı M.Burak Kaplan'ın ailesi ile birlikte yaptı.P.Onbaşı M.Burak Kaplan'ın annesi Hanife...

10.07.2013 13:37

Çorum Valisi Sabri Başköy, Ramazan ayının ilk iftarını geçtiğimiz yıl Afyonkarahisar'daki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan P. Onbaşı M. Burak Kaplan'ın ailesi ile birlikte yaptı.

P. Onbaşı M. Burak Kaplan'ın annesi Hanife Kaplan, babası Mustafa Kaplan ve kız kardeşi H.Betül Kaplan ile ilk iftarı yapan Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, aile bireyleriyle yakından ilgilendi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğunu ifade eden Kaplan Ailesi; Ramazan ayında kendilerini yalnız bırakmayan Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy'e teşekkür ettiler.

Şehitlerin birer emanetleri olan ailelerinin, milletin sinesinde yerlerinin her zaman farklı olduğuna dikkat çeken Vali Başköy ise, " Şehitlerimizin birer emanetleri olan ailelerinin sadece belirli günlerde değil, toplum olarak her zaman yanlarındayız. Sizlerin üzüntülerini azaltmak, dertlerinize derman olmak için yanınızdayız ve millet olarak yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Şehit ailelerimizin acısını, millet olarak yürekten hissediyor ve paylaşıyoruz. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi birkez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz." dedi.

Şehit ailelerinden bir sorunları olması halinde anına kendisine ulaşmalarını isteyen Vali Başköy, kendilerine iftar sofralarını açan Kaplan ailesine teşekkür etti. Vali Sabri Başköy ayrıca şehidin kız kardeşi Hatice Betül'ün Tıp Fakültesi'ne yerleşecek olması sebebiyle kendisini kutlayarak, Hitit altını hediye etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Başköy İlk İftarını Şehit Ailesiyle Yaptı - Son Dakika


Advertisement