Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Özden Kardeşler Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.
Vali Cerrah, huzurevinde kalan yaşlılarla bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Huzurevi Müdürlüğünün, yaşlıların rahat etmesi için gayret sarf ettiğini söyleyen Cerrah, "Büyüklerimiz her zaman başımızın tacı. Bu nedenle sizlerin sağlıklı, mutlu ve rahat yaşaması bizim için önemli" dedi.
Cerrah, Huzurevi sakinleri için önümüzdeki günlerde çeşitli faaliyetler hazırlandığını, öncelikle il içerisinde daha sonra da çevre illere geziler düzenleyeceklerini söyledi.
Huzurevi sakinleri de Cerrah'ın ziyaretinde şiirler okudular, şarkılar söylediler.
Programın devamında 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla düzenlenen resim ve şiir yarışmasında ödül alanlara ödülleri verildi.
Cerrah'a, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mahmut Şahin, Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir eşlik etti. - OSMANİYE
Son Dakika › Yerel › Vali Cerrah Yaşlıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.