Vali Mayda İmam Hatip Lisesi'nde İncelemede Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vali Mayda İmam Hatip Lisesi'nde İncelemede Bulundu

08.11.2012 11:41

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde incelemede bulundu.

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde incelemede bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ile eski Aysın Rafet Ataç İlkokulu bahçesine kurulan prefabrike okulda incelemede bulunarak okul yöneticilerinden bilgi alan Vali Mayda, öğrencilerle de bir süre sohbet ederek sorular sordu.

Mayda, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Gümüşhane'de İmam Hatip Lisesi'ne beklentinin üzerinde talep olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bu öğretim yılı başında 250 kayıtla öğrenci mevcudumuz 500'ü buldu. İlimizin en kalabalık okulu durumuna geldi. Bu talebe ve oluşan mevcudun ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için kısa çözüm olarak okul bahçesine 430 metrekare alan üzerine yedi derslik, bir öğretmenler odası, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak diğer birimleri içeren prefabrike ek bina yapılmıştır. Şu anda öğrencilerimiz 7 sınıfta eğitim görmektedir. Sınıflarımızın temiz ve eğitim açısından rahat bir düzeyde olduğunu görmekten mutlu oldum."

Muhabir: İbrahim Özdemir

Yayıncı: Asena Akçay - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Mayda İmam Hatip Lisesi'nde İncelemede Bulundu - Son Dakika


Advertisement