Velilere Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Velilere Sertifikaları Verildi

Velilere Sertifikaları Verildi

Semerkant İlköğretim Okulu öğrencilerinin bayan velilerine yönelik olarak düzenlenen halk oyunları kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi.

29.04.2014 15:44  Güncelleme: 15:51

Semerkant İlköğretim Okulu öğrencilerinin bayan velilerine yönelik olarak düzenlenen halk oyunları kursunu başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi. Öğrenci velileri, sergiledikleri folklor gösterileriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca yürütülen "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında, halk oyunları kursuna katılan Yüreğir ilçesindeki Semerkant İlköğretim Okulu öğrencilerinin bayan velilerine, düzenlenen törenle katılım belgeleri verildi.

Yüreğir Halk Eğitim Merkezi'nin koordinesinde Halk Oyunları Eğitmeni Özlem Caner tarafından verilen eğitim sonucunda halk oyunları kursunu başarıyla tamamlayan öğrenci velileri, okul bahçesinde gerçekleştirilen törende sergiledikleri gösterilerle, öğretmenler, öğrenciler ve davetlilerden bol alkış aldı.

Veliler ile öğretmen ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği programın bitiminde, Semerkant İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Akyüz, kursiyerlere 'Katılım ve Teşekkür Belgeleri'ni takdim etti. Velileri medeni cesaretlerinden dolayı kutlayan Akyüz, Semerkant İlköğretim Okulu'nda hafta sonu velilere yönelik Halk Oyunları Kursunun hafta sonları devam ettiğini ifade etti.

Halk Oyunları Eğitmeni Caner ise insanların yaşları ilerledikçe kendilerine sınırlar koymamalarını gerektiğini ifade etti. Özlem Caner, "Hiç bir şey için geç kalınmış sayılmaz. 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında öğrencilerimizin velilerinin, halk oyunları kursumuza gösterdikleri ilgi bizleri mutlu ediyor. Kursumuzu başarıyla tamamlayan velilerimizi kutlarken, başarıyla sürdürdüğümüz bu proje doğrultusunda tüm kadın velilerimizi kendilerine zaman ayırmaya ve okulumuzda hafta sonları gerçekleştirdiğimiz halk oyunları kursuna katılmaya davet ediyorum" dedi.

Yüreğir Semerkant İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen etkinlik, velilerin sergiledikleri halk oyunları gösterileri ve renkli görüntülerle son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Velilere Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement