Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Çiftlikköy ilçesinde mahalle muhtarlarıyla görüştü.

29.04.2015 13:47

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Çiftlikköy ilçesinde mahalle muhtarlarıyla görüştü.

Kaymakam Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile Mehmet Akif Ersoy, Çiftlik, Siteler ve Sahil mahallelerinin muhtarlıklarını ziyaret eden Cebiroğlu, muhtarların sıkıntılarını dinledi.

Cebiroğlu, ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, Çiftlikköy'ün büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu söyledi.

Muhtarlara önemli görevler düştüğünü belirten Cebiroğlu, vatandaş odaklı çalışan muhtarların daha başarılı olduğunu ifade etti.

Cebiroğlu, muhtarların her zaman yanında olduklarını ve gereken desteği vermeye hazır olduğunu kaydetti.

Silpagar da Çiftlikköy'ü modern bir ilçe haline gelmek için çok çalıştıklarını ifade etti.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eruslu'dan ziyaret

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ı ziyaret etti.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversite hakkında Eruslu'ya bilgi verdi.

Yalova Üniversitesi'nin güçlü eğitimci kadrosu ile kısa sürede ülkenin en saygın üniversiteleri arasında yerini alacağına inandığını belirten Alkan, bu tür ziyaretlerin üniversiteler arasındaki iletişime katkı sağladığını ifade etti.

Eruslu da üniversiteleri ziyaret ederek buralarda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde görme imkanı bulmaya çalıştıklarını belirtti.

Hitit Üniversitesi'nin eğitim alanında kendini ispatlayan önemli bir eğitim kurumu olduğunu belirten Eruslu, Alkan'a çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement