Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, başkanlığında Yalova İl Hayvanları Koruma Kurul toplantısı düzenlendi.

16.07.2015 10:57

Yalova Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, başkanlığında Yalova İl Hayvanları Koruma Kurul toplantısı düzenlendi.

Yalova Valiliği'nde düzenlenen toplantıda Yalova'da hayvanlara yönelik yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda konuşan İnan, Yalova'da hayvanların kendi ortamlarında daha rahat yaşamaları için bu çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Toplantı kapsamında il genelinde hayvanların korunması için 11 maddeden oluşan bir çalışma oluşturduklarını belirten İnan, aldıkları kararların en kısa sürede uygulamaya konacağını ifade etti.

Daha sonra toplantıya katılanlar alınan kararların uygulanması kapsamında yapılacak çalışmalar konusunda fikirlerini sundular.

Yalova Belediye Başkan Salman'a ziyaret

Hava Harp Okulu Öğrenci Alayı Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Hüseyin Ergezen, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti.

Salman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hava Harp Okulu öğrencilerine ve komutanlarına Yalova'da ev sahipliği yapılmasından dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Yalova'nın çok güzel bir kent olduğunu ifade eden Salman, Ergezen'e Yalova Belediyesi tarafından hazırlanan içeriğinde Atatürk ve Yalova'nın anlatıldığı 'Yalova Benim Kentim' adlı kitabı hediye etti.

Daha sonra toplantı sohbet havasında son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement