Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Kupası - Son Dakika
Yerel

Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Kupası

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde düzenlenen yarışmanın ilk gün uçuşları, yağış nedeniyle iptal edildi.

18.10.2014 18:03

Serdivan ilçesinde düzenlenen Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Kupası'nda ilk gün uçuşları, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

Sakarya Sportif Havacılık Kulübü ile Fenomen Air Sports Yamaç Paraşütü Okulunca Kırantepe'de düzenlenen yarışmaya katılan yerli ve yabancı paraşütçüler, ilk gün uçuşları için hazırlık yaptı ancak sağanağın gün boyu sürmesi nedeniyle etkinlik gerçekleştirilemedi.

Yarışma Direktörü Abdullah Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yağmur nedeniyle yarışmanın ilk gününde herhangi bir faaliyet yapamadıklarını belirterek, "İlk gün uçuşları için hazırlıklarımızı yaptık ancak uçuşları gerçekleştiremedik. Kırantepe'ye çıkış yapmadık. Yarın uçuşları gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bugün hava yağışlıydı ancak yarın daha iyi hava bekliyoruz. Yarın havanın uygun olması halinde gün boyu uçuşlarımızı bitirip şampiyonayı sonuçlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Kırantepe mevkisinde 20 ülkeden 15'i yerli olmak üzere 60 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek şampiyona öncesi dün yapılması beklenen antrenman da hava muhalefeti nedeniyle iptal edilmişti. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement