Yarım Asırlık Başkan Öke'den Adaylara Tavsiye - Son Dakika
Yerel

Yarım Asırlık Başkan Öke'den Adaylara Tavsiye

Yarım Asırlık Başkan Öke\'den Adaylara Tavsiye

İnegöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin (ESKKK) 1 Şubat Cumartesi günü yapılacak genel kurulunda tekrar aday olmayacağını açıklayan Hasan Öke, adaylara tavsiyelerde bulundu.

28.01.2014 12:54

İnegöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin (ESKKK) 1 Şubat Cumartesi günü yapılacak genel kurulunda tekrar aday olmayacağını açıklayan Hasan Öke, adaylara tavsiyelerde bulundu.

48 yıldan beri İnegöl esnafına hizmet eden emektar başkan Hasan Öke, "Biz, kuruluşumuzdan beri mevzuata uygun olarak esnaflarımıza kredi dağıttık. Amcamızın oğlu, filancanın oğlu diye hiç kimseye kredi vermedik. Yani kredi verirken hiçbir ayrım yapmadık. İnşallah bu göreve talip olan arkadaşlar da kendi ceplerinden para dağıtmadıklarını müdrik olurlar" dedi.

85 yaşındaki Öke, yarım asırlık idarecilik hayatında son yönetim kurulu toplantısını yaptığını belirterek, "Elimizden geldiğince ortaklarımızın finans ihtiyaçlarını, adilane şekilde karşılamaya çalıştık. 1 Şubat 2014'de yapılacak olağan genel kurulda ben aday değilim. Çok sevdiğim esnaf ve sanatkar arkadaşlarıma hizmet etmekten hep zevk duydum ve idareciliği arkadaşlarımla birlikte, inandığım değerler üzerine yaptık. Her ne kadar Başkanlığı bırakıyor olsam da, arkamda bu görevleri yapacak yönetici ve personel arkadaşlar yetiştirdiğime inanıyorum. Benimle birlikte 29 yıl başkan vekilliği yapan Orhan Tanhan ve yönetim kurulundaki Ahmet Yaşar, Yusuf Portakal, Ziya Turan, Halil Koçan, Sami Kardaş, Erhan Güven yönetime talipler. Ayrıca Kahveciler Odası Başkanı Salih Remzi Pakoğlu da adaylığını açıklamıştı. Aday arkadaşlara başarılar dilerim. Esnaf ve sanatkar arkadaşlarımın haklarını helal etmesini istiyorum. Benden yana helal olsun. Bu kubbede hoş bir seda bırakabildiyse bize ne mutlu. İnşallah talip olan arkadaşlarım da bu zihniyetle hareket ederler" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yarım Asırlık Başkan Öke'den Adaylara Tavsiye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement