Yaşadığım Çevre ve Ben" Projesi - Son Dakika
Yerel

Yaşadığım Çevre ve Ben" Projesi

Yaşadığım Çevre ve Ben" Projesi

Bahçeşehir Koleji öğrencileri "Yaşadığım çevre ve ben" projesiyle çevre sorunlarına dikkat çekti.

22.04.2014 17:15

Bahçeşehir Koleji öğrencileri "Yaşadığım çevre ve ben" projesiyle çevre sorunlarına dikkat çekti.

Kolejden yapılan yazılı açıklamaya göre, 5. ve 7. sınıf öğrencileri fen ve teknoloji öğretmenleri Özkan Gündoğdu ile Hakan Şahin rehberliğinde "Yaşadığım Çevre ve Ben" projesiyle çevre sorunları ve olumsuz etkilerine dikkat çekerek, farkındalık yarattı.

iPad odaklı çalışmada öğrenciler; hazırladıkları fragmanları, Keynote sunumlarını, iMovie videolarını, anket çalışmalarının sonuç grafiklerini, tüm görsel materyallerini, röportaj ve uzman görüşmelerini izleyicilere sunma imkanı buldu. Yarışma formatında olan bu etkinlikte dereceye giren sınıflar sunu ve proje materyali kategorilerinde plaketle ödüllendirildiler.

Özel Edirne Bahçeşehir İlkokul ve Ortaokul Müdürü Mahmut Boztürk, öğrencilerini tebrik ederek, "Gelişen teknolojinin hayatımıza getirdiği rahatlıkla beraber, bu gelişmenin tabiata ve çevreye verdiği kirliliğin boyutu her geçen gün hızla artmaktadır. Tüm canlıları ilgilendiren çevre kirliliği ve olumsuz etkileri konusunda bilinçlenmek ve farkındalık yaratmak kuşkusuz ki atılacak ilk adımdır.  Bu doğrultuda 5. ve 7. Sınıf öğrencilerimizin "Yaşadığım Çevre ve Ben" adı altında yaptığı tüm çalışmalar temiz çevre için kuşkusuz en önemli basamağı oluşturuyor" dedi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yaşadığım Çevre ve Ben' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement