Yatağan'da AK Partili Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Yatağan'da AK Partili Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

Yatağan\'da AK Partili Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti'den Yatağan Belediye Meclisi Üyesi seçilen Mustafa Yenioğlu, Memiş Kuzu, Alaattin Bahçeli ve Sadık Altındal mazbatalarını aldı.

10.04.2014 23:33  Güncelleme: 00:40

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde AK Parti'den Yatağan Belediye Meclisi Üyesi seçilen Mustafa Yenioğlu, Memiş Kuzu, Alaattin Bahçeli ve Sadık Altındal dün Yatağan İlçe Seçim Müdürü Nedim Beyazıt'tan mazbatalarını aldı.

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Mustafa Toksöz'ün listesinde yer alan ve alınan oya göre belediye meclis üyesi olan Mustafa Yenioğlu, Memiş Kuzu, Alaattin Bahçeli ve Sadık Altındal, Yatağan İlçe Seçim Müdürü Nedim Beyazıt'tan mazbatalarını aldı.

Meclis üyelerinin mazbatalarını almalarından sonra bir açıklama yapan AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Osman Koç; "Gerek partimizden gerekse diğer partilerden mazbatasını alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. AK Parti olarak amacımız iktidarın da gücünü arkamıza alarak hizmetlerden Yatağan'ın daha fazla pay almasını sağlamak, Yatağan'da siyasetin standardını yükseltmek ve demokrasinin tecelli etmesiydi. Seçim günü bizim dışımızda bazı nahoş olaylar meydana geldi. Temennimiz hiçbir parti yöneticisi, üyesi ya da herhangi bir vatandaşımızın zarar görmemesiydi. Fakat seçimlerde ve sonrasında partimizin kurucuları içinde yer alan bir arkadaşımız darp edildi. Konuyla ilgili adli soruşturma devam ediyor. Bu yaşanan olayları hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz, yapanları tekrar kınıyoruz. Biz AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı olarak her türlü hizmete varız. Oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza seçme seçilme haklarını kullandıkları için teşekkür ediyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yatağan'da AK Partili Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement