Yeni Uşak Valisi Seddar Yavuz Görev Başı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Yeni Uşak Valisi Seddar Yavuz Görev Başı Yaptı

Yeni Uşak Valisi Seddar Yavuz Görev Başı Yaptı

13 Şubat 2014 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile Uşak Valiliğine atanan Vali Seddar Yavuz görevine başladı.

24.02.2014 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13 Şubat 2014 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile Uşak Valiliğine atanan Vali Seddar Yavuz görevine başladı.

Vali Seddar Yavuz Hükümet Konağı'na gelişinde Vali Vekili İsmail Gürsoy, İl Jandarma ve Garnizon Komuta Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, protokol üyeleri, daire müdürleri ve valilik çalışanları tarafından karşılandı.

Vali Seddar Yavuz karşılama törenin ardından makamında yaptığı ilk açıklamada kadim bir şehir olan Uşak'a ve Uşaklı kardeşlerime hizmet edecek olmanın sevincini ve heyecanını yaşadığını söyledi.

Vali Seddar Yavuz konuşmasına şöyle devam etti; "Huzur şehri, ilklerin şehri, aşıklar diyarı gibi bir çok güzel unvanı hak eden bu şehre hizmet etmek, şehrimizi ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha da kalkındırabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin hep birlikte çalışacağız. 'Kimsesizlerin kimi' olmayı düstur edinerek fakirin fukaranın, garibin gurabanın yanında olma ve sorunlarını çözme noktasında kararlıyım. Şehrimizin sorunlarına çözüm ararken ya da yeni proje ve fikirleri tespit ederken ortak aklı kullanmaya özen göstererek sinerji yaratmayı hedeflemekteyim. Devam eden projeleri takip ederek bitirmeyi ve yeni projeler başlatmayı arzu etmekteyim. İlimizde görev yapan Valilerimize değerli hizmetlerden dolayı teşekkür eder kendilerine sağlıklı huzurlu bir yaşam dilerim. Şahsımı bu göreve layık gören Hükümetimize ve Devletime şükranlarımı sunuyorum. Bize güvenenleri mahcup etmemek için var gücümle çalışacağım. Kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini sağlamak birinci önceliğimizdir. Kamu hizmetlerini etkin, verimli ve süratli bir şekilde sunarken hukuka bağlı kalacağım. Kısacası 'Milleti yaşat ki, Devlet yaşasın' düşüncesinden ilham alarak hareket edeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah mahcup etmesin." - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Uşak Valisi Seddar Yavuz Görev Başı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement