Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

CHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Köksal: "Seçim sürecinde rakiplerimi kırmamaya ve kırıcı olmamaya dikkat edeceğim gibi seçim bittikten sonra da siyasi rakiplerimle sokakta kucaklaşacağım"

16.12.2013 09:25

CHP Gümüşhane Belediye Başkan adayı Cem Köksal, seçim sürecinde rakiplerini kırmamaya ve kırıcı olmamaya dikkat edeceğini, seçim bitikten sonra da siyasi rakipleriyle sokakta kucaklaşacağını bildirdi.

Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, aday olan herkesin Gümüşhane'nin sorunlarında ortak düşüncede olması, ilin önceliklerinin tüm adaylarca da açıklandığı gibi bilinir olması, seçim bittikten sonra aday projelerinin kazanan aday tarafından bir havuzda biriktirilerek işleme konulmasının kent için elzem olduğunu belirtti.

Siyasi inatlaşmanın Gümüşhane'ye hiçbir şey kazandırmayacağını ifade eden Köksal, şunları kaydetti:

"Edindiğim demokrasi kültürü ve kamu tecrübeme göre, inatlaşmanın devamı durumunda kaybedenin şehir olacağını çok iyi biliyorum. Gümüşhane kamuoyundan, iş dünyasından ve halkımızdan önemli beklentimiz Gümüşhane lehine yapılmayanları takip ederek eleştirmeleri ve sonucunu alıncaya kadar ısrarlı olmaları yönünde olacaktır. Ben seçildiğimde herkesle ortak çalışacağımı, uygulayacağımız projeler ile kentimizin talihinin döneceğini taahhüt ediyorum. Seçimi halkımızın desteği ile kazanacağız ve bu kentte hiç kimse kendini yalnız hissetmeyecektir. Seçim sürecinde rakiplerimi kırmamaya ve kırıcı olmamaya dikkat edeceğim gibi seçim bittikten sonra da siyasi rakiplerimle sokakta kucaklaşacağım." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement