Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Yozgat Belediye Başkanı Adayı Arslan, aday adayları ile biraraya geldi.

14.12.2013 12:26

AK Parti Yozgat Belediye Başkanı Adayı Kazım Arslan, partisinden belediye başkan aday adayları olan kişilerle biraraya geldi.

Arslan, Grand Ser Otel'de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, insan hayatının sadece siyasetten ibaret olmadığını ifade ederek, siyasetin insanlara hizmet etme aracı olarak kullanılması gerektiğini söyledi.

Aday adaylığı sürecinde kimseyi incitmemeye çalıştığını belirten Arslan, "Bu süreç içerisinde birbirimizi kırmadan yarış içerisinde olduk. Netice itibariyle bütün bunlar Allah'ın dilemesiyle olan şeyler. Burada bulunan aday adayı arkadaşlarımız hepsi benim kadar bu işe layıktır. Ama, hasbel kader, Allah bize nasip etti. Temenni ediyorum ki bizim için hayırlı olmuş olsun. İnşallah, bizim için hayırlı neticelerle neticelensin. Hayırlı hizmetlere vesile olsun" dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ile dostluğunun çok eskiye dayandığını anlatan Arslan, şunları kaydetti:

"Öncelikli hedefimizde genel seçimlerde yakalanmış olan çıtanın altına düşmemek ve hatta onu daha yukarılara çıkarmak olacak. Beklentilerin çok yüksek olduğunu farkındayım. Güzel bir süreç geçti. Bu süreç içerisinde gerek genel merkezde, gerekse Yozgat ilimizde yüksek beklentilerin olduğunun farkındayım. Çıta Yozgat ilimizde çok yükselmiştir. İnşallah hep birlikte el ele vererek mevcut oy oranımızı çok daha yukarı taşıyacağız. İkinci çıta da değerli Belediye Başkanımızın bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri inşallah tecrübesinden istifade etmek suretiyle, aday adayı olan arkadaşlarımızın tecrübelerinden istifade etmek suretiyle çok daha ileri hizmet noktalarına taşımaktır."

Belediye Başkanı Yusuf Başer de partisi ve Arslan için çalışmaya devem edeceğini ifade ederek, "AK Parti'nin başarısı için hep birlikte çalışacağız. AK Parti hükümeti ile Yozgat Belediyesi iktidarda olmanın büyük avantajını kullandı. Bir yeni arkadaşımızla bu bayrağı daha da ileri götüreceğine inanıyoruz" diye konuştu.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz ise AK Parti'den 10 aday adayının Yozgat Belediye Başkanlığı için göreve talip olduğunu belirterek, birbirini incitmeden ve partiye zarar vermeden süreci iyi yürüttüklerini söyledi.

AK Parti'nin diğer partilerden farklı olduğunu ve kardeşlik hukukunun herşeyden üstün tutulduğunu dile getiren Lekesiz, "Biz AK Parti'yiz. Bizi farklı kılan budur. Siyaset yapıyoruz ve siyaset iddia ile yapılır. Bizde milletimizin bize verdiği güce dayanarak, halkımızın Yozgatlı'mızın bize gösterdiği teveccühe inanarak bu seçimde iddialı olduğumuzu bir kez daha ilan ediyorum. Birileri bunu farklı manaya çekebilir. Siyaset iddia ile olur. Hiç kimse meydana 'ben kaybedeceğim' diye çıkmaz. Kaybetmeyi baştan göze alanlar bizi eleştirsinler. 'Ben kazanacağım' diyen varsa karşımıza çıksın" ifadelerini kullandı.

Toplantıya, AK Parti Yozgat Belediye Başkan aday adaylarının yanı sıra Merkez İlçe Başkanı İskerder Nazlı, Kadın Kolları Başkanı İhsaniye Altunok, Gençlik Kolları Başkanı Serkan Sönmez katıldı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement