Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

İslahiye Belediye Başkanı Uludağ: "Ülke genelindeki çekişmelerden nemalanarak olayı getirip İslahiye’deki yerel seçimlere monte etmek isteyenlere de halkımız cevabını verecektir"

11.02.2014 18:03

İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ "Ülke genelindeki çekişmelerden nemalanarak olayı getirip İslahiye'deki yerel seçimlere monte etmek isteyenlere de halkımız cevabını verecektir" dedi.

Uludağ, makamında düzenlediği basın toplantısında Büyük Birlik Partisine (BBP) katıldığını, bu ay içinde düzenlenecek toplantıyla adaylığının açıklanacağını belirti.

Yeni bir seçim dönemine geçerken siyasi partilerin ülkeyi salimen ve sulh içinde seçime ulaştırmaları gerektiğini ifade eden Uludağ, yapılacak seçimin bir yerel seçim olduğuna dikkat çekti.

Uludağ, şunları söyledi:

"İnsanlar şehri eminlerini seçiyorlar. Kime güveniyorlarsa kime inanıyorlarsa onunla yoluna devam etmek istiyorlar. Ülke genelindeki çekişmelerden nemalanarak olayı getirip İslahiye'deki yerel seçimlere monte etmek isteyenlere de halkımız cevabını verecektir. Demokratik rekabette bir parti, devlet kaynaklarını bahane ederek haksız bir üstünlükle halkı sindirmeye, tehdit etmeye, asıl kamu kaynaklarını rant kollama faaliyetleri aracılığıyla siyasi avantaja dönüştürmek demokrasileri dolayısı ile milli iradeyi ortadan kaldıracak kadar tehlikelidir"

Göreve geldiği günden itibaren İslahiye'nin ihtiyaçlarını göz önüne alarak, halkırahatlatacak, değişimi ortaya çıkaracak projeleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Uludağ, kadın hemşehrilerinden ayrıca destek beklediğini kaydeti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement