CHP Fethiye Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Fethiye Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması

CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Yılmaz, "Fethiye'nin turizm sektöründen hak ettiği payı almasını sağlayacağız" dedi.

13.02.2014 17:25  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Keramettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Kayaköy köyü ve Göcek beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Yılmaz, partililerle ilk olarak Kayaköy'ü ziyaret edip köy sakinlerinin sorunlarını dinledi. Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Kayaköy'ün büyük öneme sahip olduğunu, kendisinin de 30 yıldır turizmle uğraştığı için sektörün sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi.

Çok kısa bir zamanda Fethiye'de turizme büyük ivme kazandırıp esnafın yüzünü güldüreceklerini kaydeden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Projelerimiz hazır. Bunları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız .Bu projelerimizden en önemlisi de turizmi 12 aya çıkarma. Kayaköy başta olmak üzere Likya uygarlığının büyük mirasına da sahip bir bölgede yaşıyoruz. Elimizdeki bu eşsiz mirası kültür turizmi anlamında değerlendirerek yaz-kış turist gelmesi için çaba göstereceğiz ve Fethiye'nin turizm sektöründen hak ettiği payı almasını sağlayacağız."

Göcek gezisi

Daha sonra Göcek beldesini ziyaret eden Yılmaz'ı, Belediye Başkanı Recep Şatır ve vatandaşlar karşıladı. Gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Yılmaz, Göcek Belediye Başkanı Şatır'a bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Yılmaz, Göcek'in özellikle yat turizminde dünyaca tanınmış bir merkez olduğunu ve bölgenin tanıtımı konusunda en önemli fotoğrafların başında da Göcek'in geldiği vurguladı.

Bölgenin turizmin çeşitliliği açısından son derece zengin olduğunu vurgulayan Yılmaz, bu zenginlikleri birleştirip, ön  plana çıkartarak hem kültür turizmi hem de yaz turizminde Fethiye'yi bir dünya markası yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Fethiye Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement