CHP Çorum Adayı Nuhut Ticaret Borsasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Çorum Adayı Nuhut Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

CHP Çorum Adayı Nuhut Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut, Ticaret Borsasını ziyaret etti.

25.02.2014 14:14  Güncelleme: 14:24

CHP Çorum Belediye Başkan adayı Kenan Nuhut, Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Beraberinde CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ve parti yöneticileriyle Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş ile görüşen Nuhut, kendisinin Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'nda görev yaptığını, buradan emekli olduğunu belirterek, tarım sektöründen iyi anladığını söyledi.

Ticaret Borsası kompleksinin sorunlarından haberdar olduğunu dile getiren Nuhut, belediye başkanı seçilmesi halinde borsa kompleksinin asfalt sorununun çözüleceğini ifade etti.

Kamuoyu tarafından takdirle karşılanan bir belediye meclis üyesi listesi hazırladıklarını ifade eden Nuhut, "Onlarla birlikte Çorum'u karış karış imar edeceğiz. Demokrasiyi yeniden imar etmek için, herkesin elini birbirine uzattığı bir Çorum için, dostlukların geliştiği bir Çorum için 30 Mart seçimlerinde herkesin sandığa gitmesi gerekiyor" diye konuştu.

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, borsanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çorum'un ekonomisini, istihdamını ve tarımın seviyesini yükseltmeyi amaçladıklarını anlatan Bektaş, "Hedefimiz ve misyonumuz belli. Çorum'da üreticilerimizin ve tarım sektörünün sorunlarını çözmeye yönelik çaba sarf ediyoruz. Göreve gelen her belediye başkanı, Çorum'un çıtasını giderek büyütecektir. Ben seçimlerde şahsınıza ve CHP'ye başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Nuhut ve beraberindekiler Emekliler Derneği Çorum Şubesi ile ayakkabıcılar arastasındaki esnafı da ziyaret etti. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Çorum Adayı Nuhut Ticaret Borsasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement