Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Sarayönü Belediye Başkan adayı İsmail Tezgel, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerinde bulundu.

06.03.2014 15:34  Güncelleme: 12:07

CHP Sarayönü Belediye Başkan adayı İsmail Tezgel, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerinde bulundu.

Mahalleye dönüştürülen köy ve beldelerde yaptığı seçim çalışmalarında 3. turunu tamamlayan Tezgel, son olarak Karatepe, Özkent, Başhüyük, Yukarı Mahalle ve Batı İstasyon mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Tezgel, yaptığı açıklamada, yerel seçimlere bir aydan daha az bir süre kaldığını, CHP olarak çalışmalara hız verdiklerini belirtti.

CHP İlçe Başkanı Tahir Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte yürüttükleri çalışmalarda halktan çok büyük destek aldığını dile getiren Tezgel, şunları kaydetti:

"Akşamları köy odaları, kahvehaneleri ziyaret ediyoruz. Buralarda halkın coşkusu ve ilgisiyle karşılaşıyorum. Ev ziyaretlerimizde oldukça tatmin edici. Biz gösteriş yapmıyoruz, herhangi bir şey dağıtmıyoruz, sessiz ve medeni bir şekilde kampanyamızı sürdürüyoruz. Parayla adam tutmuyoruz, çalışanları tehditle, seçim bürolarımıza çağırmıyoruz. Seçmenler, acaba biri görür de oğluma kızıma bir şey mi yapar, işten mi çıkarırlar diye korku içindeler. Bizim yanımıza gelemeyen, diğer adayların yanına mecburiyetten giden ancak yürekten bizi destekleyen yani gizli destekçilerimiz giderek artmaktadır."

Sarayönü'nü ortak karar ve yaratıcı aklın senteziyle yönetmek istediklerini dile getiren Tezgel, "Projelerimizi hayata geçirdiğimizde çalışmak isteyen herkese iş imkanı yaratacağız. Hatta dışarıdan bile çalışmaya gelenler olacak. Varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde bir Sarayönü için göreve hazırız. Destek ver Sarayönü birlikte yönetelim" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement