Ygs'yi Değerlendirdiler - Son Dakika
Yerel

Ygs'yi Değerlendirdiler

Ygs\'yi Değerlendirdiler

Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli (ŞHG) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, öğrenci velileriyle YGS değerlendirme toplantısı yapıldı.

08.04.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli (ŞHG) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, öğrenci velileriyle YGS değerlendirme toplantısı yapıldı.

YGS sonuçlarının ardından yapılan genel değerlendirme toplantısına, 11.ve 12.sınıf öğrenci velileri davet edildi. Toplantıda öğrenci velilerine, 2015 YGS sonuçları hakkında puan türleri bazında detaylı bilgiler verildi. İş yoğunluğu ve şehir dışında olmaları nedeniyle toplantıya katılamayan velilere de 25 Nisan'da yapılacak veli toplantısında bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmet Şahin, "Tercihler için kritik dönemde olunduğundan dolayı velilerimizin gelip bizimle diyalog kurmalarını önemsiyoruz. Bunun için de velilerimize ulaşma adına her yolu deniyoruz. Son sınıf öğrencilerimizin evlerine tercih döneminde yapılması gerekenleri anlatan mektuplar yollayarak onları okulumuza davet ettik. Bu yolla onları da bilinçlendirmek ve tercih sürecine dahil etmek istedik. Mektupların ailelerimize ulaştıktan sonra değerli velilerimizin okulumuza geri dönüş yapmalarını bekliyoruz" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ygs'yi Değerlendirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement