Yıldırım'da Spor ve Sanat İç İçe - Son Dakika
Yerel

Yıldırım'da Spor ve Sanat İç İçe

Yıldırım\'da Spor ve Sanat İç İçe

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı.
Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

09.12.2013 14:30

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı. Engin Sezer'in türküler söylediği gecede Erguvan Halk Dansları Topluluğu da folklor gösterisi sundu. yöresel halk danslarını sergiledi. Geceye Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, eşi Melahat Keskin ile başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda Yıldırımlı katıldı.

Yıldırımlıların tüm güzellikleri hak ettiğini belirten Başkan Özgen Keskin, "Kültür sanat alanında hemen her gün yeni bir faaliyet düzenliyoruz. Belediyecilik sırf asfalt yapmaktan ibaret değildir. Vatandaşlarımızın eğlenecekleri faaliyetler yapmak da sosyal belediyeciliğin bir parçasıdır. Bu gece burada bize Anadolu esintisi yaşatan sanatçımız Engin Sezer ve halk dansları topluluğu üyelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anadolu esintilerinin Yıldırım'da estiği gecede, Yıldırım Belediyesi 26 amatör spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu. Keskin, amatör spor kulüplerine malzeme desteğinin yanı sıra performans ölçüm ve saha desteği de verildiğini söyledi. Sporda Yıldırım'ın adını dünyaya duyurduklarını anlatan Başkan Keskin, "26 amatör spor kulübüne toplam 468 takım eşofman, 468 adet yağmurluk ve 260 adet futbol topu yardımında bulunduk. Elektronik ölçüm aletlerinin kullanıldığı performans ölçüm testleri de Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde ücretsiz yapılacak. Aynı zamanda bütün amatör kulüplerimiz Fidyekızık Spor Tesisleri'nden ücretsiz olarak faydalanabilecek" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldırım'da Spor ve Sanat İç İçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement