Yunusemre Belediyesine 3. Başkan Yardımcısı - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesine 3. Başkan Yardımcısı

Yunusemre Belediyesine 3. Başkan Yardımcısı

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcılığı’na Destek Hizmetleri Müdürü Hakan Akgöl getirildi.

15.09.2014 18:03

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcılığı'na Destek Hizmetleri Müdürü Hakan Akgöl getirildi. Atamayla birlikte Yunusemre Belediyesi'ndeki başkan yardımcısı sayısı üçe yükseldi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi birim müdürleriyle toplantı yaptı. Toplantıda Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, Ramis Şiyak ve Hakan Akgöl de hazır bulundu. Belediyenin büyüdüğünü ve kadroların arttığını belirten Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "İlgili müdürlerimizi de arttırdık. Tabi iki tane başkan yardımcımız vardı. Ramis Şiyak siyasi kanaldan gelen bir arkadaşımız. Kılıç Kaya ise bürokratik kesimden gelen arkadaşımız. İşlerin yoğunluğunu gördüğümüzde başkan yardımcılarının da arttırılması gereği hasıl oldu. Bürokratik kademeden gelen Hakan Akgöl arkadaşımızı da Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden alıp başkan yardımcığı görevine getirdik. Bugün itibariyle göreve başladı. Şuanda 3 tane belediye başkan yardımcımız oldu. Hakan bey çok başarılı genç ve dinamik bir arkadaşımız. Kendisine güveniyorum, başarılar diliyorum" dedi.

Öte yandan Hakan Akgöl'den boşalan Destek Hizmetler Müdürlüğü'ne aynı zamanda İşletme ve İştirakler Müdürü olan Hakan Yılmazbaş getirildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesine 3. Başkan Yardımcısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement