Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı toplam 58 köyde elektriklerin kesik olduğunu bildirdi.
Gülşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaycuma merkez ve Perşembe beldesi haricinde diğer beldelerde de elektriklerin olmadığını söyledi.
Elektrik dağıtım şirketi görüştüklerini ifade eden Gülşen, şöyle konuştu:
"İlçe merkez elektrik ve su gibi kesintiler olmadı. Ancak, ilçemize bağlı toplam 58 köyde elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Perşembe beldesi haricinde diğer beldelerimizde de elektriklerin olmadığı bilgisini aldık. Elektrikle ilgili yetkililerin yoğun bir şekilde onarım çalışmalarını sürdürdüğünü ve ek destek istediklerini öğrendik." - Zonguldak
Son Dakika › Yerel › Yurtta Kış - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.