Zeybek Mahallesi Kaymakam Sevgili'yi Çiçeklerle Karşıladı - Son Dakika
Yerel

Zeybek Mahallesi Kaymakam Sevgili'yi Çiçeklerle Karşıladı

Zeybek Mahallesi Kaymakam Sevgili\'yi Çiçeklerle Karşıladı

Efeler İlçe Kaymakamı İzzettin Sevgili, sorunları yerinde dinlemek için gittiği Zeybek Mahallesi’nde Memurkent Sitesi sakinleri tarafından çiçeklerle karşılandı.

07.03.2017 09:15

Efeler İlçe Kaymakamı İzzettin Sevgili, sorunları yerinde dinlemek için gittiği Zeybek Mahallesi'nde Memurkent Sitesi sakinleri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, İlçe Kaymakamlığı idare amirlerinden oluşan bir heyetle Efeler Mahallesi Muhtarı Şerif Ali Avcı ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek mahallenin genel durumu, sorunları ve çözümleri konusunda sohbet etti.

Kaymakam İzzettin Sevgili ve beraberindeki heyet daha sonra Zeybek Mahallesi Muhtarı Mehmet Aker ve mahalle sakinlerini ziyaret etti. Muhtar Aker ile 160 ailenin yaşadığı Memurkent Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sinan, Kaymakam Sevgili'yi çiçeklerle karşıladı. Mahallenin genel durumu ve sorunları hakkında Muhtar Aker'den bilgi alan Sevgili, sorunların çözümü konusunda vatandaşlarla sohbet etti.

Memurkent Sitesi adına mahalleye teşriflerinden dolayı Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili'ye teşekkür eden Site Başkanı Hüseyin Sinan, site sakinlerinin 3. Sanayi Sitesi yanından otobana bağlantı yolu yapılması, Güneydoğu Otoyol Caddesi üzerindeki hatalı parklanma, Zeybek Mahallesi'ndeki caddelerin ağaçlandırılması, parkların düzenlenmesi ve şehiriçi ulaşımda yeni hat verilmesi gibi konulardaki site sakinlerinin taleplerini iletti. Çok faydalı bir toplantı gerçekleştirildiğini ifade eden Sinan, Kaymakam Sevgili'ye Osmanlı tuğrası hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeybek Mahallesi Kaymakam Sevgili'yi Çiçeklerle Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement