Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, şef İnci Çayırlı yönetiminde sahneye çıkarak Cumhuriyet bestekarları Münir Nurettin Selçuk ve Yesari Asım Arsoy’un eserlerini seslendirdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Bölümü öğrencileri, İstanbul Cemal Reşit Rey’de konser dinledi.
Cemal Reşit Rey Türk Müziği Topluluğu, bu konserinde konserinde Türk müziğinin çok özel bir bestekarı olan Yesari Asım Arsoy'un şarkılarını seslendiriyor.
İzmir Kültür ve Musiki Derneği Türk Musikisi Korosu, Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde bir konser verdi.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Kültür ve Musiki Derneği Türk Musikisi Korosu'nun "Yesari Asım Arsoy özel konserine" katıldı.
Yalova Musiki Derneği çatısı altında bir araya gelen Türk Sanat Müziği tutkunları, aradan geçen yıllarda unutulmuş eski ezgileri ortaya çıkarmak için proje hazırlandı.
Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi (AKSAM) bünyesinde amatör musikiseverlerden oluşturulan Türk Müziği Topluluğu, ilk konserini Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Kampüsü'ndeki Atatürk Kongre Merkezi'nde icra etti.
AKSAM Türk Müziği Topluluğu, ilk konserini üstad Yesari Asım Arsoy'un derlenen eserlerinden verecek.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Yesari Asım Arsoy Özel Konseri'ni izledi.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.