C31K isimli sosyal medya topluluğu üyelerine operasyon: 5 kişi tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

C31K isimli sosyal medya topluluğu üyelerine operasyon: 5 kişi tutuklandı

C31K isimli sosyal medya topluluğu üyelerine operasyon: 5 kişi tutuklandı

İçişleri Bakanlığı, kedilere eziyet ettikleri ve örgüt propagandası yaptıkları tespit edilen 'C31K' isimli sosyal medya topluluğu üyelerine yönelik yapılan operasyon sonucunda 5 kişinin tutuklandığını açıkladı. Operasyon İstanbul, Mersin, Tekirdağ, Çorum ve Karabük'te gerçekleştirildi ve yakalanan şahıslar çeşitli suçlardan tutuklandı.

13.01.2024 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"C31K" isimli sosyal medya topluluğu üyelerine operasyon: 5 kişi tutuklandı

ANKARA - İçişleri Bakanlığı kedilere eziyet ettikleri ve örgüt propagandası yaptıkları tespit edilen "C31K" isimli sosyal medya topluluğu üyelerine yönelik yapılan operasyon yapıldığını ve 5 kişinin tutuklandığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre; Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucu, kedilere eziyet ettikleri ve örgüt propagandası yaptıkları tespit edilen "C31K" isimli sosyal medya topluluğu üyelerine yönelik İstanbul, Mersin, Tekirdağ, Çorum ve Karabük'te yapılan operasyonda 5 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar; Çocukların kullandığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak, satmak, nakletmek, ihraç etmek, suçlu ve suçluyu övmek, bir ev hayvanını veya evcil hayvanı kasten öldürmek ve suç işlemeye alenen tahrik etmek suçlarından tutuklandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa C31K isimli sosyal medya topluluğu üyelerine operasyon: 5 kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement