İrlanda'da Isha Fırtınası: 235 Binden Fazla Ev ve İşyeri Elektriksiz - Son Dakika
3.Sayfa

İrlanda'da Isha Fırtınası: 235 Binden Fazla Ev ve İşyeri Elektriksiz

İrlanda'da dünden bu yana etkili olan Isha Fırtınası nedeniyle 235 binden fazla ev ve işyeri elektriksiz kalırken, 166 uçuş iptal edildi. Rüzgarın saatte 130 km hıza ulaştığı bölgelerde elektrik hatları devrildi, ağaçlar yolları kapattı. Kuzey İrlanda'da da okullar tatil edildi ve bir vatandaşın yaralanması sonucu şehir merkezinden uzak durulması uyarısı yapıldı.

22.01.2024 15:33  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İrlanda'da dünden bu yana etkili olan Isha Fırtınası nedeniyle 235 binden fazla ev ve iş yeri elektriksiz kalırken, 166 uçuş iptal edildi. Saatte 130 kilometre hıza ulaşan rüzgar sonrası ülkede sarı kodlu alarm verildi.

İrlanda'yı Isha Fırtınası vurdu. Dünden beri etkili olan ve bazı bölgelerde saatte 130 km hıza ulaşan rüzgar nedeniyle elektrik hatları devrilirken, 235 binden fazla ev ve işyeri elektriksiz kaldı. Devrilen ağaçlar nedeniyle çok sayıda yol trafiğe kapandı. Demiryolu seferleri aksadı ve Dublin Havalimanı'nda 166 uçuş iptal edildi. İrlanda'da yarına kadar sürecek sarı kodlu alarm verildi.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kuzey İrlanda'da ise fırtına nedeniyle çok sayıda okulda eğitime ara verildi. Polis, başkent Belfast'taki şehir merkezinde üzerine moloz düşen bir vatandaşın yaralanması sonucu bölgeden uzak durulmasını uyarısında bulundu. Kuzey İrlanda'da da yayınlanan sarı kodlu alarm, çarşamba gününe kadar devam edecek.

İrlanda\'da Isha Fırtınası: 235 Binden Fazla Ev ve İşyeri Elektriksiz
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İrlanda'da Isha Fırtınası: 235 Binden Fazla Ev ve İşyeri Elektriksiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement