Isparta'da, "Kökünü Kurutma Operasyonu"nda 31 şüpheli yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Isparta'da, "Kökünü Kurutma Operasyonu"nda 31 şüpheli yakalandı

- Isparta'da, "Kökünü Kurutma Operasyonu"nda 31 şüpheli yakalandı Yakalanan şüphelilerden 11'i tutuklandı Isparta İl Jandarma Komutanlığı'nca gerçekleştirilen, 'Kökünü Kurutma Operasyonu"nda 31 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirildi.

20.02.2023 13:36  Güncelleme: 18:08

- Isparta'da, "Kökünü Kurutma Operasyonu"nda 31 şüpheli yakalandı

Yakalanan şüphelilerden 11'i tutuklandı

ISPARTA - Isparta İl Jandarma Komutanlığı'nca gerçekleştirilen, 'Kökünü Kurutma Operasyonu"nda 31 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından Antalya, Isparta ve Isparta'nın Senirkent, Uluborlu, Keçiborlu, Şarkikaraağaç ile Yalvaç ilçelerinde uyuşturucu operasyonları gerçekleştirildi. Operasyonlarda 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' ile 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak' suçlarını işledikleri tespit edilen 31 şüpheli yakalandı.

Yapılan aramalarda 123 gram eroin, 43 gram metamfetamin, 25 adet uyuşturucu hap, 10 gram kenevir tohumu, 5 içme aparatı, 4 ruhsatsız av tüfeği, 3 ruhsatsız tabanca ve 13 tabanca fişeği ele geçirildi.

Yakalanan toplam 31 şüpheliden, 11'i sevk edildikleri adli makamlarca uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan tutuklanırken, 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 16 şüpheli hakkında da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak, bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı.

Isparta\'da, "Kökünü Kurutma Operasyonu"nda 31 şüpheli yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Isparta'da, 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 31 şüpheli yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement