Mersin'deki otobüs kazasında şehit ateşi Adana'ya düştü - Son Dakika
3.Sayfa

Mersin'deki otobüs kazasında şehit ateşi Adana'ya düştü

Mersin'deki otobüs kazasında şehit ateşi Adana'ya düştü Mültecileri taşıyan otobüsün tıra arkadan çarpması sonucu çıkan yangında şehit olan iki uzman çavuştan Eren Öztürk'ü Adana'daki baba ocağına ateş düştüADANA Mersin'in Tarsus ilçesinde mültecileri taşıyan otobüsün tıra arkadan çarpması...

17.01.2023 13:50  Güncelleme: 14:38

Mersin'deki otobüs kazasında şehit ateşi Adana'ya düştü

Mültecileri taşıyan otobüsün tıra arkadan çarpması sonucu çıkan yangında şehit olan iki uzman çavuştan Eren Öztürk'ü Adana'daki baba ocağına ateş düştü

ADANA Mersin'in Tarsus ilçesinde mültecileri taşıyan otobüsün tıra arkadan çarpması sonucu çıkan yangında şehit olan iki uzman çavuştan Eren Öztürk'ün Adana'daki baba ocağına ateş düştü.

Tarsus- Pozantı Otoyolu Damlama bölgesinde meydana gelen kazada askeri personel ve mülteci taşıyan Uğur Kaplan idaresindeki 21 BA 884 plakalı otobüs, aynı yönde seyreden Ramazan Sayıl yönetimindeki 31 AEK 926 çekici plakalı tıra arkadan çarpmış, kazada 2 uzman çavuş şehit muş, 1 mültecide hayatını kaybederken, 33 kişide yaralanmıştı.

Kazada şehit olan uzman çavuşlar Eren Öztürk ile Yasin Eroğlu'nun Adanalı olduğu öğrenildi. Bu arada Öztürk'ün ailesinin Adana'da 100. Yıl Mahallesinde oturduğu, Eroğlu'nun ise ailesinin Çanakkale'ye taşındığı öğrenildi. Öztürk'ün ailesine acı haberi askerler sağlık görevlileri eşliğinde bildirdi. Ayrıca her iki ailede uzman çavuşlar yanarak can verdiği için kimliklerinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gelerek DNA tespiti için kan verdi. Kimliklerinin belirlenmesinin ardından şehit uzman çavuşlar törenle toprağa verilecek.

Şehit Eren Öztürk'ün 6 yıl önce göreve başladığı 4 yıl öne Teslime Öztürk ile evlendiği öğrenildi.

Mersin\'deki otobüs kazasında şehit ateşi Adana\'ya düştü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mersin'deki otobüs kazasında şehit ateşi Adana'ya düştü - Son Dakika


Advertisement