Oğulları Tarafından Öldürülen Çift Toprağa Verildi - Son Dakika
3. Sayfa

Oğulları Tarafından Öldürülen Çift Toprağa Verildi

Oğulları tarafından öldürülen çift toprağa verildiHATAY - Hatay'da, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevliyken izne gelen polis memuru Muhammet Ömer Eroğlu'nun geçirdiği cinnet sonrasında beylik tabancası ile vurduğu annesi Fatma Eroğlu ve babası Mustafa Eroğlu gözyaşları arasında toprağa verildi.

25.05.2017 15:04

Oğulları tarafından öldürülen çift toprağa verildi

HATAY - Hatay'da, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevliyken izne gelen polis memuru Muhammet Ömer Eroğlu'nun geçirdiği cinnet sonrasında beylik tabancası ile vurduğu annesi Fatma Eroğlu ve babası Mustafa Eroğlu gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde düzenlenen cenaze töreninde Fatma Eroğlu ve Mustafa Eroğlu için cenaze namazı kılındı.

Helalliğinin alınması sonrasında Fatma Eroğlu ve Mustafa Eroğlu'nun cenazeleri omuzlara alınarak cenaze aracına bindirildi.

Çiftin cenazesi Narlıca Asri Mezarlığına defnedildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Muhammet Ömer Eroğlu anne ve babasının yanına izne gelerek, Aksaray Mahallesi 7. Sokak, Demet Apartmanı 1. kattaki evinde henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet getirmişti. Muhammet Ömer Eroğlu, cinnet sırasında beylik tabancasıyla anne ve babasını vurarak kendisini de bıçakla yaralamıştı.

Oğulları Tarafından Öldürülen Çift Toprağa Verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Oğulları Tarafından Öldürülen Çift Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement