Avustralya'da bir kadın, iki evcil köpeğine tecavüz edip o anları kayda aldı - Son Dakika
Dünya

Avustralya'da bir kadın, iki evcil köpeğine tecavüz edip o anları kayda aldı

Avustralya\'da bir kadın, iki evcil köpeğine tecavüz edip o anları kayda aldı

Avustralya'nın Southport bölgesinde yaşayan Rebecca Louise Micallef isimli kadın, iki evcil köpeğine tecavüz edip bu anları videoya çektiği için 15 ay hapis cezasına çarptırıldı. Micallef'in cep telefonunda iki evcil köpeğini taciz ettiği anlara ait 28 video bulundu.

14.12.2023 11:11  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya'nın Southport bölgesinde yaşayan Rebecca Louise Micalle isimli kadına, iki evcil köpeğini istismar edip o anları kayda aldığı için 15 ay hapis cezası verildi.

TELEFONUNDAN KÖPEKLERİNE TECAVÜZ ETTİĞİ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

Rebecca Louise Micalle cep telefonunda bulunan görüntülerinin tamamında köpeklerden biri veya ikisi yer alıyordu. Savcı Stephanie Gallagher, Micallef'in daha önce ilişki yaşadığı erkek arkadaşının kendisini sürekli köpeklerini istismar etmeye teşvik ettiğini, Micallef'in köpekleri ile ilişkiye girdiği anların videolarını erkek arkadaşına attığını söyledi.

İki evcil köpeği ile cinsel ilişkiye girip ilişki anlarını videoya çeken kadına 15 ay hapis cezası verildi

CİDDİ PSİKOLOJİK SORUNLARI VARMIŞ

Kadının avukatı, müvekkilinin ciddi psikolojik sorunları olduğunu, daha önceki ilişkilerinde ciddi fiziksel şiddete maruz kaldığını, bu nedenle eski partnerinin köpekler ile ilişkiye girme talebine önce karşı çıktığını daha sonra kabul ettiğini söyledi.

15 AY HAPİS CEZASI ALDI

Ancak mahkeme, Micallef'e 15 ay hapis cezası verdi. Ceza ertelendi. Micallef'ye ayrıca 5 yıl boyunca evcil hayvan satın almama ve beslememe cezası verildi.

Son Dakika Dünya Avustralya'da bir kadın, iki evcil köpeğine tecavüz edip o anları kayda aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement