Dardanel'den Taşınma Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Dardanel'den Taşınma Açıklaması

Dardanel\'den Taşınma Açıklaması

Dardanel A.Ş., Niyazi Önen'in Çanakkale'deki fabrikalarını taşıyabileceklerine ilişkin açıklamasını yalanladı.

11.02.2013 12:56  Güncelleme: 14:12

Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş., Dardanel markasının yaratıcısı Niyazi Önen'in geçtiğimiz günlerde yaptığı, Çanakkale'deki fabrikalarını 6. Bölgede yer alan Gökçeada'ya taşıyabileceklerine ilişkin açıklamasının, Yönetim Kurulu Başkanlarının bir düşüncesi olup şirket olarak böyle bir kararlarının bulunmadığını açıkladı.

Türkiye'nin lider balık üreticisi Dardanel'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı özel durum açıklamasında, şirket Yönetim Kurulu Başkanı'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Fabrikanın yeri değiştirilebilir" ifadelerine düzeltme geldi. Şirketin KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

"Geçtiğimiz günlerde, gazetelerde, Çanakkale merkezde kurulu fabrikamızın Gökçeada'ya taşınacağı haberi yer almıştır. Hem teşvikten yararlanmak hem de şu anda fabrikamızın kurulu bulunduğu arazimizi konut alanı olarak değerlendirmek amacıyla bu işlemin yapılması yönünde habere konu açıklamayı yapan Yönetim Kurulu Başkanımızın bir düşüncesi olup şirket olarak bir kararımız bulunmamaktadır." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Dardanel'den Taşınma Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement