AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci: "Çocukların Yarınları İçin Mücadele Ediyoruz" - Son Dakika
Güncel

AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci: "Çocukların Yarınları İçin Mücadele Ediyoruz"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci: "Çocukların Yarınları İçin Mücadele Ediyoruz"

Miniatürk’te düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerine katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, çocukların bayramını kutlayarak, “Çocukların yarınları için biz mücadele edeceğiz, ediyoruz” dedi.

23.04.2015 17:14

Miniatürk'te düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerine katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, çocukların bayramını kutlayarak, "Çocukların yarınları için biz mücadele edeceğiz, ediyoruz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Haliç'te bulunan Miniatürk'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri düzenledi. Şenliğe, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul milletvekili adayları, çocuklar, veliler ile partili kadınlar katıldı. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan etkinlikte pandomim, sihirbazlık, akrobatlardan oluşan basketbol gösterileri, palyaçolar büyük beğeni topladı. Çocukların yoğun ilgisi arasında alanda kurulan platforma çıkan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, küçük bir kız çocuğunu kucağına alıp sevmek istedi. Ancak ağlaması üzerine Topbaş, minik kızı Selim Temurci'ye verdi. Küçük kızı sakinleştiremeyen Temurci, bunun üzerine kızı annesine verdi.

"NİCE 23 NİSAN'LARA BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ"

Konuşmasına Kadir Topbaş'a teşekkür ederek başlayan AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, "Çocuklar bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim sizin neşenizi artırsın. Bugün burada olabildiğince eğlenin ve inşallah nice 23 Nisan'lara ailelerinizle hep birlikte ulaşacağız. Ama bu akşam Kandil akşamı. Bu akşam bizler ağabeyleriniz olarak sizlerden ayrıca dua bekliyoruz. Ben özellikle hanımefendi kardeşlerime çocuklarıyla birlikte bu güzellikleri bizimle paylaştığı için yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"ÇOCUKLARIN YARINLARI İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ve özellikle AK Parti İstanbul milletvekili adayları için partili kadınlardan destek isteyen Temurci, "Tabi bugün Meclisimizin de açıldığı bir gün. Dualarla bir Cuma günü açılan bir Meclis'i aslında burada kutluyoruz. Milletimiz Kurtuluş Savaşı verirken, o Kurtuluş Savaşı verecek olan kurucu Meclis'in açıldığı gün bugün. Tabi milletin egemenliğinin hakim olmuş olduğu Türkiye'de milletin egemenliğini devam ettiren ve bu egemenliğin, hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu dillendiren AK Parti anlayışı temsilcileri olarak bugün burada kardeşlerimizle, hanımefendilerle, çocuklarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve dünyada çocuklarımıza emanet edilen tek bayram bu. Bu çocukların yarınları için biz mücadele edeceğiz, ediyoruz. İnşallah onlar da bizlerin yolundan ilerleyecek. Burada olan bütün çocukların inşallah Rabbimden duam odur; Asım'ın nesli olarak yetişmelerini Rabbimden niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

"EN GÜZEL ÇİÇEKLER SİZLERSİNİZ"

23 Nisan şenliklerine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Başkanı Selim Temurci'yi ileride parlamentoda görmek istediğini belirterek, "İstanbul'da çiçekler açtı, laleler. O bakımdan sizler hiç solmayacak çiçeklersiniz. En güzel çiçekler sizlersiniz. Bugün İstanbul'un her tarafında şölen var, eğlence var, güzellik var. Yarınlarda da beraberiz. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Biliyorsunuz Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı aynı zamanda. Dedelerimiz, büyüklerimiz orada şehit olmuşlardır bu toprakları bize vatan kılmak için. Onları da hayırla yad ediyoruz. Bir de bugün Regaip Gecesi Kandili. Tüm İslam aleminin kandilini kutluyoruz. Bakın burada il başkanım geldi. İnşallah parlamentoya götüreceğiz. Genç ve sizi temsil edecek" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci: 'Çocukların Yarınları İçin Mücadele Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement