Aktaş, İnegöllü Küçük Yazarı Makamında Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Aktaş, İnegöllü Küçük Yazarı Makamında Ağırladı

Aktaş, İnegöllü Küçük Yazarı Makamında Ağırladı

Öykülerden biri isimli kitabın yazarı İshakpaşa ortaokulu 8. sınıf öğrencisi İkbal Sena Nur Demir, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

29.11.2013 16:03

Öğrencilik döneminde sayısız başarılar elde ederek, İnegöl'ün ismini Türkiye'ye duyuran İshakpaşa Ortaokulu öğrencisi İkbal Sena Nur Demir, İshakpaşa İlk ve Ortaokulu Müdürü Serhat Özdemir, babası ve aynı zamanda İshakpaşa İlk ve Ortaokulu Müdür Yardımcısı görevinde bulunan Süleyman Demir ve annesi Ayşe Demir ile birlikte, Başkan Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Okul Müdürü Serhat Özdemir, İkbal Sena Nur Demir'in her konuda çok başarılı bir öğrenci olduğunu söyleyerek, kendisinin bu yaşta böyle bir başarıya imza atmasının son derece gurur verici olduğunu söyledi. Özdemir, aynı zamanda eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Aktaş'a da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

İnegöl'de önemli bir başarıya imza atan İkbal Sena Nur Demir'in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, Demir'i başarılarından dolayı tebrik ederken, kendisine emek veren öğretmenleri ve ailesine de göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.
İkbal'in başarısının sadece kitap yazmayla sınırlı olmadığını belirten Aktaş, İkbal Sena Nur okulunun yanı sıra Bursa'da da Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi'nde de eğitim aldığını söyleyerek başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Başkan Aktaş'a kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden minik yazar İkbal Sena Nur Demir de: "Kitap çıkarmak tek başına yapılacak bir şey değil. Ailenin, öğretmenlerinin yanında olması gerekiyor. Bu destek olmasa imkansızdı. Sadece kitap çıkarmak değil, hem İnegöl'ü hem de okulumu tanıtma imkânım oldu. Şu an yeni kitap için bir çalışmam yok. Derslerime zaman ayırıyorum ama boşalınca neden olmasın" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından minik yazar İkbal Demir, Başkan Aktaş'a çiçek takdim edip, kitabını hediye ederken, Başkan Aktaş'da minik yazara, bir adat Tablet PC hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktaş, İnegöllü Küçük Yazarı Makamında Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement