Alanya Orhan Veli Alanya'da Can Buluyor - Son Dakika
Güncel

Alanya Orhan Veli Alanya'da Can Buluyor

Alanya Orhan Veli Alanya\'da Can Buluyor

Orhan Veli Alanya'da can buluyorALANYA Belediye Tiyatrosu, 'Orhan Veli ile Git Gidebildiğin Yere' adlı şiirsel tiyatroyu sahneleyecek.

13.05.2016 11:40

Orhan Veli Alanya'da can buluyor

ALANYA Belediye Tiyatrosu, 'Orhan Veli ile Git Gidebildiğin Yere' adlı şiirsel tiyatroyu sahneleyecek.

Alanya Belediye Tiyatrosu'nun sezonun son oyunu olarak sahneleyeceği 'Orhan Veli ile Git Gidebildiğin Yere' adlı tiyatro oyunu Alanya Kültür Merkezi'nde yarın yapılacak olan prömiyerle tiyatro severlerle buluşacak. Oyun cumartesi günü ise yapılacak olan 2 seansla tekrar perde açacak. Türk edebiyatının önemli şairlerinden Orhan Veli'nin şiirlerinden kurgulanan oyunun yönetmenliğini Murat Atak, metin uyarlamasını Nilbanu Engindeniz, dekor tasarımını Duygu Gökalp, ışık tasarımını ise Hakan Özdemir'e ait. Tiyatro oyununda ise sahnede Alanya Belediye Tiyatro oyuncuları Mustafa Erman Doğan, Vedat Akbulut ve Birke Muratal Orhan Veli şiirlerine can verecek.

Oyun öncesi yapılan basın toplantısında konuşan Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, "Oyunda Orhan Veli'nin şiirleri yaşamından bazı kesitler kimi hatıraları müzikle danslı şarkılı bir sahne sunumuyla izleyicileri Orhan Veli'nin naif dünyasına doğru keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Tüm tiyatro severleri oyunumuzu izlemeye bekliyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Orhan Veli Alanya'da Can Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement