Ankara Büyükşehir ile Moldovalı Ekip, Depremin 83'üncü Saatinde Hatay'da 3 Yaşındaki Eymen'i Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Ankara Büyükşehir ile Moldovalı Ekip, Depremin 83'üncü Saatinde Hatay'da 3 Yaşındaki Eymen'i Kurtardı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin en ağır vurduğu illerden Hatay’da çalışan ASKİ ekiplerinin 3 yaşındaki Eymen’i kurtardığını “Hatay’da ASKİ ekiplerimiz Moldova'dan gelen ekiple el ele vererek 83. saatte 3 yaşındaki Eymen'i kurtardı” paylaşımıyla duyurdu.

09.02.2023 19:38  Güncelleme: 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin en ağır vurduğu illerden Hatay'da çalışan ASKİ ekiplerinin 3 yaşındaki Eymen'i kurtardığını "Hatay'da ASKİ ekiplerimiz Moldova'dan gelen ekiple el ele vererek 83. saatte 3 yaşındaki Eymen'i kurtardı" paylaşımıyla duyurdu.

Deprem bölgelerinde tüm birim ve ekipleriyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, enkazlarda devam ettiği arama kurtarma çalışmalarında Moldova'dan yardım için afet bölgesine gelen ekiple beraber bir çocuğu enkazdan sağ olarak çıkardı. Başkan Yavaş, o anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak, "Hatay'da ASKİ ekiplerimiz Moldova'dan gelen ekiple el ele vererek 83. saatte 3 yaşındaki Eymen'i kurtardı" dedi.

Ankara Büyükşehir ile Moldovalı Ekip, Depremin 83\'üncü Saatinde Hatay\'da 3 Yaşındaki Eymen\'i Kurtardı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara Büyükşehir ile Moldovalı Ekip, Depremin 83'üncü Saatinde Hatay'da 3 Yaşındaki Eymen'i Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement