Arpak Kardeşler, İlgiden Memnun - Son Dakika
Güncel

Arpak Kardeşler, İlgiden Memnun

Arpak Kardeşler, İlgiden Memnun

Anadolu rock müziğinin başarılı isimleri Urfalı Arpak Kardeşler, sanat merdivenlerini hızlı adımlarla yürümeye devam ediyor.

15.09.2014 10:47

Urfalı rockçı kardeşler "Biziz" isimli eserlerinin geniş kitleler tarafından benimsenip sevilmesinden onur duyduklarını söyledi.

En büyük amaçlarının; kavgadan uzak, kardeşliği sanatla topluma "Biziz" demeyi aşılamak olduğunu dile getiren Arpak Kardeşler, Urfa halkının da kendilerine verdiği destekten ötürü mutlu olduklarını belirtti.

Ayrıca sanat yolunda bir misyonu üstlenen kişilerin artık imaj peşinde koşmalarınınsa anlamsız olduğunu da belirten kardeşler, "Sanatla uğraşan kişiler, temiz ve güzel bir tarzla izleyici karşısına çıkması gerekir. Şarkılardaki mesajlar, ağızdan çıkan fikirler yerine, ne renk giysem, neremi hangi kıyafetle göstersem endişesi, toplumun gözünde sanat ve sanatçı kavramını küçültür fikrindeyiz "Biziz" isimli eserimizin sevilmesi ve bizlere gelen övgü dolu sözlerle daha da motive oluyoruz. Çok yakında muhteşem eserlerle sevenlerine yeni çalışmalar sunacağız" diye konuştular.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Arpak Kardeşler, İlgiden Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement