Baraj Göletinde Kaybolan Şoför 4 Gündür Bulunamadı - Son Dakika
Güncel

Baraj Göletinde Kaybolan Şoför 4 Gündür Bulunamadı

Baraj Göletinde Kaybolan Şoför 4 Gündür Bulunamadı

Sivas'ın Kangal İlçesi'nde yaşayan 28 yaşındaki Adem Ön, geçen cuma günü serinlemek için girdiği Bozarmut Barajı göletinde kayboldu.

01.07.2013 15:10

Sivas'ın Kangal İlçesi'nde yaşayan 28 yaşındaki Adem Ön, geçen cuma günü serinlemek için girdiği Bozarmut Barajı göletinde kayboldu. Ön, aralıksız süren arama çalışmalarına rağmen bulunamadı.

28 Haziran Cuma günü arkadaşları ile birlikte piknik yapıp, balık tutmak için Kangal'daki Bozarmut Barajı'na giden evli ve 1 çocuk babası Adem Ön, şişme bot ile açıldığı baraj göletine serinlemek için girdi. Bir şirkette şoför olarak çalışan Ön'ün suda kaybolması üzerine arkadaşları polise haber verdi. Baraja gelen ekipler durumu Sivas'tan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bildirdi. Ekiplerin uzun süren aramaları sonuç vermeyince 2 gün önce Ordu'dan yardımcı ekip çağrıldı. 4 gündür devam eden çalışmalara rağmen Adem Ön bulunamadı. Bugün de arama çalışmalarından sonuç alınamaması durumunda Adana'dan takviye arama kurtarma ekiplerinin geleceği öğrenildi.

GÖLETİN ALTI BALÇIK KAPLI

Baraj göletinin altının balçıkla kaplı olduğunu söyleyen AFAD Müdürü Nazif Ekinci, "Baraj olduğu için geniş bir alanı taramak zorundayız. Suyun altında çok balçık var. Görüş mesafesi 30 santimetre. Bu da arama çalışmalarını güçleştiriyor. Bot ile yaklaşık 200 metre açılmış. Tam olarak kaybolduğu yeri tespit edemedik. Ama aramalarımız aralıksız olarak devam ediyor" dedi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baraj Göletinde Kaybolan Şoför 4 Gündür Bulunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement