Bilecik Gülümbe Rampalarında Feci Kaza, 12 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bilecik Gülümbe Rampalarında Feci Kaza, 12 Yaralı

Bilecik Gülümbe Rampalarında Feci Kaza, 12 Yaralı

Bilecik'te meydana gelen ve iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2'si ağır olmak üzere 12 kişi yaralandı.

12.09.2013 15:39  Güncelleme: 17:04

Bilecik'te meydana gelen ve iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2'si ağır olmak üzere 12 kişi yaralandı. Ambulanslar, yaralıları çifter çifter taşımak zorunda kaldı.

Gülümbe rampalarında meydana gelen kazada, Bilecik'ten İstanbul istikametine giden Zeynep Kayran yönetimindeki 16 Y 4467 plakalı araç, karşı yönden gelen Nurettin Gökenç'in kullandığı 11 SH 144 plakalı minibüsle çarpıştı. Meydana gelen feci kazada, sürücülerin yanısıra, Halime, Osman, Bayram, Hüsne, Kadriye, Ali ve Gülsüm Gökenç, Emine Kayran, Sabit ve Havva İşleyen yaralandılar. Yaralılar Bilecik 112 Acil Servisi ekipleri ve Orman İşletme Müdürlüğü araçları ile Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların çok olması nedeniyle ambulanslar yaralıları çifter çifter taşımak zorunda kaldı.

15 ÖNCE DE KAZA YAPMIŞLAR

Nurettin Gökenç ve aynı minibüste bulunan 10 kişinin, 15 gün önce de Kütahya'ya düğüne giderken kaza yaptıkları, bir yakınlarının öldüğü, ikisinin de Kütahya'da komada olduğu ve onu ziyarete gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik Gülümbe Rampalarında Feci Kaza, 12 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement