Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Güncel

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da Hedef 3 Puan

Bodrum Belediyesi Bodrumspor\'da Hedef 3 Puan

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta geçen hafta Kırıkhanspor'u deplasmanda yenerek liderlik koltuğundan indiren Bodrum Belediyesi Bodrumspor, pazar günü de yeni lider Düzcespor'u konuk edecek.

14.10.2016 12:07

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta geçen hafta Kırıkhanspor'u deplasmanda yenerek liderlik koltuğundan indiren Bodrum Belediyesi Bodrumspor, pazar günü de yeni lider Düzcespor'u konuk edecek. Haftaya Düzcespor'la aynı puan ve averajla ikinci sırada giren yeşil beyazlı ekip, güçlü rakibini mağlup ederek iki hafta önce kaptırdığı koltuğa oturmak istiyor.

İki hafta üst üste lider takımlarla oynamanın güçlüğüne değinen Başkan Rıza Karakaya, "Düzcespor bu sezon ciddi yatırımlar yapan kaliteli bir takım. Ancak biz de güçlü rakipler karşısında başarılı sonuçlar alan bir ekibiz. Taraftarımızın desteği ile bu engeli aşarak yeniden zirveye çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Diğer yandan Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un iç saha maçlarına Bodrum Yarımadası'nda yer alan diğer kulüplerin sporcularının, teknik ekiplerinin, altyapı takımlarının da geldiğini belirten Başkan Karakaya, "Onların desteği bizi fazlasıyla mutlu ediyor ve gurur veriyor.

Çünkü Bodrum Belediyesi Bodrumspor her zaman yarımadadaki takımların ağabeyi konumunda. Yarımada genelindeki çocuklarımızın hedefi Bodrumspor'da oynamak olmalı. Ben yine bu hafta programı olmayan takımlarımızı maça davet ediyorum. Onların bize destek vermesi gerçekten çok önemli. Çünkü hepimizin ortak haydası Bodrum, her şey Bodrum için" dedi. Pazar günü İlçe Stadı'nda oynayacak Düzcespor maçı saat 15.30'da başlayacak.

- Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement