Bomba Elinde Böyle Patladı - Son Dakika
Güncel

Bomba Elinde Böyle Patladı

Bomba Elinde Böyle Patladı

Polislere atmak istediği bomba elinde patlayarak ölen şahsın, olay sırasında çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

29.03.2012 16:03  Güncelleme: 17:53

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde dün 2 PKK'lının cenaze töreni sırasında polislere atmak istediği bomba elinde patlayarak ölen 26 yaşındaki Mehmet Şahin Demir'in, olay sırasında çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

PATLAMA ÂNI GÖRÜNTÜLENDİ

Demir'i ölüme götüren olayın saniye saniye görüntü ve fotoğrafları ortaya çıktı. Polise taşlı saldırıda bulunan grubun arasında olan Demir, ön tarafa doğru koşerken elindeki bombayı çıkarıp ateşlediği sırada patlama meydana geliyor. Patlama ile birlikte yere düşen Demir, çevrede bulunanlar tarafından hastaneye götürülüyor.

CENAZEDE SALDIRACAKTI

Bitlis ile Siirt arasındaki Sehi Ormanları'nda 24 Mart günü düzenlenen operasyonda öldürülen 15 PKK'lıdan amca kızları olan 'Beritan Timok' kod adlı Velat Argış ile 'Ruken Batman' kod adlı Şehriban Argış, dün Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde defnedildi.

Cenazelerin defnedilmesinin ardından bir grup, sloganlar atarak yürüyüşe geçti ve Batman yolunu kapatmak istedi. Önlem alan güvenlik güçlerine gruptan taşlı saldırıda bulunulurken patlama oldu. Üzerinde el yapımı ve parça tesirli bomba bulunan Mehmet Şahin Demir, bunu zırhlı polis aracına atmak isterken bomba, elinde patladı. Patlamada iki eli de kopan Demir, çevrede bulunanlar tarafından Bismil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Patlamanın etkisiyle vücudunun çeşitli yerlerine şarapnel parçaları da isabet eden Mehmet Şahin Demir, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Demir, bugün Mardin'in Mazıdağı ilçesi Yücebağ köyünde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bomba Elinde Böyle Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement