Bozüyük Tso'dan İftar - Son Dakika
Güncel

Bozüyük Tso'dan İftar

Bozüyük Tso\'dan İftar

BİLECİK(AA) - Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından iftar programı düzenlendi.

08.06.2017 09:57

BİLECİK(AA) - Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından iftar programı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen iftar programına, Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, Bilecik Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, iş adamları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Levent, programda yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk anlayışıyla Bilecik'e değer katacak projeler içinde yer aldıklarını söyledi.

İlçeye yeni yatırımların kazandırılması için çalışmalar yürüttüklerini belirten Levent, şunları kaydetti:

"Bölgemizin cazibesinin arttırılması yönünde başta lojistik merkez ve Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere çalışma ve faaliyetlerimizi aralıksız yürütüyoruz. Kadın ve genç girişimcilerimizin çalışma ve organizasyonlarına destek olurken yine bölgemizde yeni girişimcilerin özendirilmesi ve girişim fikirlerini hayata geçirebilmeleri adına girişimcilik eğitimleri organize ediyoruz."

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ise bu tür etkinliklerin görüş alışverişinde bulunulması açısından da yararlı olduğunu ifade ederek, "Sorun ve görüşlerimizi paylaşma fırsatı buluyoruz. Aramıza yeni katılan üyelerimizle de bir araya gelme ve tanışma fırsatı buluyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bozüyük Tso'dan İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement