Bulanık'ta 'Huzur ve Güvenlik' Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Bulanık'ta 'Huzur ve Güvenlik' Toplantısı

Bulanık\'ta \'Huzur ve Güvenlik\' Toplantısı

Muş’un Bulanık ilçesinde güvenlik önlemlerinin alınması için gerekli çalışmaların yapılması adına ‘Huzur ve Güvenlik” toplantısı gerçekleştirildi.

20.12.2017 12:21

Muş'un Bulanık ilçesinde güvenlik önlemlerinin alınması için gerekli çalışmaların yapılması adına 'Huzur ve Güvenlik" toplantısı gerçekleştirildi.

Bulanık Belediyesinde gerçekleşen toplantıya İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Türker, İlçe Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Altaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Aral ile bazı kurum müdürleri katıldı. Burada konuşan Kaymakam Hacı Arslan Uzan, vatandaşların can güvenliğini sağlamak, olası durumlarda yaşanılan olayları teyit etmek, yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçmek için ilçe genelinde kamera sistemlerinin yerleştirilmesi gerektiğini belirterek, "Bu yıl içerisinde 20 hırsızlık suçunun işlenmesi ve olayların aydınlatılmasında güçlük çekilmesi de suç oranın artmasına neden oluyor. Olayların önüne geçmek, suç oranlarını azaltmak ve suçluların faaliyetini engellemek için belirtilen kurum, işletme ve iş yerlerinin içini ve dışını görecek şekilde çözünürlüğü yüksek kamera taktırılması onayı ile artık ilçemiz daha güvende olacaktır" dedi.

Uzan, toplantıda alınan kararların en kısa zamanda uygulanacağını da sözlerine ekledi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bulanık'ta 'Huzur ve Güvenlik' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement