Cumhurbaşkanı Gül Uzmanların Detaylı Çalışması Gerekir, Ondan Sonra Konuşmak Lazım - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül Uzmanların Detaylı Çalışması Gerekir, Ondan Sonra Konuşmak Lazım

Cumhurbaşkanı Gül Uzmanların Detaylı Çalışması Gerekir, Ondan Sonra Konuşmak Lazım

Cumhurbaşkanı GÜL, DANİMARKA BAŞBAKANI SCHMİDT İLE ORTAK BASIN TOPLANTISI Kopenhag'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Danimarka Başbakanı Helle Thorning Schmidt ile görüştü ve Türkiye ile Danimarka arasındaki bazı anlaşmalara imza attı.

18.03.2014 14:56

Cumhurbaşkanı GÜL, DANİMARKA BAŞBAKANI SCHMİDT İLE ORTAK BASIN TOPLANTISI

Kopenhag'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Danimarka Başbakanı Helle Thorning Schmidt ile görüştü ve Türkiye ile Danimarka arasındaki bazı anlaşmalara imza attı. Görüşmelerin ardından Gül ve Schmidt ortak basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Gül, İlişkilerimizi daha ileriye taşımak arzusundayız. İkili ilişkilerimizi konuştuk. Avrupa'daki yabancı düşmanlığı ve İslamofobi gibi konularda kaygılarımı dile getirdim, görüşlerimizi paylaştık. Dış politika ile ilgili konuyar önemli. 2 müttefik ülke olarak Ukrayna ve Kırım'ı konuştuk ve toprak bütünlüğüne dair ortak fikirlerimizi beyan ettik. Bu konularda soğukkanlı olunmasını yoksa yeni bir soğuk savaş dönemin başlamasının kimseye fayda sağlamayacağını paylaştık. Suriye'de olup bitenleri Danimarka da takip ediyor dedi.

AİHM'İN ÖCALAN KARARI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bir gazetecinin AİHM'in Öcalan kararına dair sorusuna, AİHM'in kararını sabah gördüm ama uzmanların detaylı çalışması gerekir, ondan sonra konuşmak lazım dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül Uzmanların Detaylı Çalışması Gerekir, Ondan Sonra Konuşmak Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement