Diyanet-Sen, Hamile Öğretmene Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Güncel

Diyanet-Sen, Hamile Öğretmene Yapılan Saldırıyı Kınadı

Diyanet-Sen, Hamile Öğretmene Yapılan Saldırıyı Kınadı

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Antalya'da 3 aylık hamile bir öğretmene yapılan taciz ve saldırıyı kınadı.

12.07.2013 14:03  Güncelleme: 14:13

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Antalya'da 3 aylık hamile bir öğretmene yapılan taciz ve saldırıyı kınayarak, "Bu tür saldırılar, ülkemizdeki inanç farklılıklarını güzel ülkemizi karıştırmak ve kaos ve karmaşa çıkarmak isteyenlerin provoke amaçlı gerçekleştirdikleri saldırılardır. Hem yapanları hem de yaptıranları lanetliyor, suçluların bir an önce bulunarak adalete teslim edilmesini istiyoruz" dedi.

Bayraktutar, Antalya'da yaşanan saldırı olayı ile ilgili yaptığı basın açıklamasında "Gezi Parkı bahane edilerek girişilen çirkin eylemlere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Daha önce de İstanbul'da yaşanan başörtülü bir anne ve bebeğine yapılan hain saldırı bu defa da Antalya'da 3 aylık hamile genç bir başörtülü kardeşimizi hedef almıştır. Hakarete uğrayan, küfür edilip taciz edilen ve defalarca başına vurularak darp edilen kardeşimizin tek suçu başörtülü olmasıdır. Ne başörtülü ne başı açık böyle bir gaddar saldırı hiçbir kadına uygulanamaz. Bu vahşettir, zulümdür, insafsızlıktır" şeklinde konuştu.

İnsanların korku, panik ve endişe duyması sağlanarak güvensizlik ve kaos ortamı oluşturulmaya çalışıldığının altını çizen Bayraktutar, "Meselenin üç beş ağaç olmadığı artık herkesin malumu. Ülkemizdeki barış ve huzur ortamından rahatsız olanlar böyle alçakça saldırılarla insanımızı korkutmak sindirmek istemektedir. Yoksa kimse durup dururken işine giden savunmamız bir kadına başörtüsünden dolayı saldırmaz. Mesele belli huzurumuzu bozmak. Ancak kimse bu alçakça saldırılardan medet ummasın. Bu ülke insanı bu tür provokatörleri çok gördü. Bizim insanımız sabırlı ve itidallidir. Kimsenin oyununa gelmez. Artık karşılarında hiçbir şeyden haberi olmayan insanlar yok. Yapılmak istenilenin bu millet farkında ve huzurumuzu bozmak isteyenlere kesinlikle fırsat vermeyecektir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyanet-Sen, Hamile Öğretmene Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement