Düğünde Yanlışlıkla Kendisini Vurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Düğünde Yanlışlıkla Kendisini Vurdu

Düğünde Yanlışlıkla Kendisini Vurdu
13.06.2010 17:57

Amasya'nın Suluova İlçesi'ne Bağlı Armutlu Köyü Meydanında Yapılan Düğün Sırasında Havaya Ateş Eden 37 Yaşındaki Fahrettin Yıldız, Tutukluk Yapan Tabancayı Onarmak İsterken Kasığından Vurulup Öldü. Elinden Yaralanan Tabancanın Sahibi 35 Yaşındaki Tuncer Karadeniz İse Tedavisinin Ardından Gözaltına Alındı.

Olay dün gece Suluova İlçesi'ne bağlı Armutlu Köyü'nde meydana geldi. Tuncer Karadeniz'in ruhsatlı tabancası ile düğünde havaya ateş eden Fahrettin Yıldız, silahın tutukluk yapması üzerine bu durumu gidermeye çalıştı. Bu sırada Tuncer Karadeniz de yardımcı olmak için hamle yapınca, Fahrettin Yıldız'ın elindeki tabanca birden ateş aldı.

Tuncer Karadeniz'in elinden girip çıkan çıkan kurşun, Fahrettin Yıldız'ın kasığına saplandı. Yıldız kaldırıldığı Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'nde aşırı kan kaybı nedeniyle kurtarılamayarak öldü. Karadeniz ise ayakta yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

SULUOVA - Amasya - DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğünde Yanlışlıkla Kendisini Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement